+386 (0)2 228 72 80 info@konservatorij-maribor.si

april 2020

15apr(apr 15)00:0007maj(maj 7)00:00Vpis novih učencev v glasbeno in baletno šolo

Več

Podrobnosti dogodka

Vse barve mavrice

»Lepota je kot glasba. O njej sem rekel, da ne vem dobro, kaj je, kje se začenja in kje končuje, in da je njena opredelitev v najširšem smislu odvisna od kulturne ravni vsakega posameznika … «(V. Globokar)

Na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru učimo glasbo že osmo desetletje, ples nekaj več kot štirideset let. Kakor ima mavrica v sebi skrite vse barve barvnega spektra, tako je  glasbeno izobraževanje na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor celovito, otroci se pod strokovnim mentorstvom učijo igranja na vse klasične instrumente, petja in baleta. Izvajamo tudi predšolsko glasbeno vzgojo, glasbeno pripravnico in plesne pripravnice.

Letošnje povabilo staršem, da svoje otroke vpišete v glasbeni/baletno šolo je zaznamovan s težko družbeno situacijo, ki naša življenja spreminja in vzbuja v nas občutek negotovosti. Morda tudi zaradi tega s še večjo prepričanostjo vabimo k vpisu za šolsko leto 2020/21. Poznavanje in ukvarjanje z glasbeno in plesno umetnostjo pomeni možnost razvoja, samozavesti, delovnih navad in zaupanja. V lepo in plemenito.

Zato, spoštovani starši, vabljeni, da svojemu otroku omogočite izobraževanje na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor.

Priložena je spletna prijavnica, na preizkusih se bomo srečali predvidoma v mesecu juniju.

Spletna prijavnica – https://www.1ka.si/a/272911

Na danih povezavah si lahko ogledate predstavitvene videoposnetke programov, ki jih izvajamo na naši šoli:

 

 

Čas dogodka

April 15 (Sreda) 00:00 - Maj 7 (četrtek) 00:00

Dostopnost
X